Fesztivál

II. Újbudai Forraltbor- és Pálinkafesztivál

Kőrösy József sétány
2020. január 31. (péntek) 18:00 - 2020. február 02. (vasárnap) 22:00
Ingyenes

Helyszín:

Kőrösy József sétány
1117 Budapest, XI. kerület, Kőrösy József sétány

Várnak mindenkit sok szeretettel a második alkalommal megrendezésre kerülő év eleji szakmai eseményre, a II. ÚJBUDAI FORRALTBOR- ÉS PÁLINKAFESZTIVÁLRA!


A rendezvényen csak kiváló borászatok adalékmentes minőségi boraiból készült FORRALT BORT lehet kóstolni! A rendezvény sajátja, hogy a minőség mellett minden borászat egyedi ízvilággal és fűszerezéssel készül, vár a sok meglepetés!
A forralt borok természetesen friss gyümölcsökből, valódi fűszerekből, mérsékelt cukortartalommal készülnek! 


A rendezvény ideje alatt van lehetősége minden vendégnek szavazni arra a forralt borra, ami legjobban tetszett - ízlett neki, és a borászat előtti kis dobozban leadni szavazatát. Szombaton a látogatói szavazatok alapján hirdetnek Újbuda Legjobb Forralt Bora kategóriában győztest! Aki kóstol és szavaz, az értékes nyereménycsomagot nyerhet! 


A forralt borok mellett ismert pálinkaházak termékeit kóstolhatják végig, illetve kuriózumként a borászatok saját szőlőtermesztéséhez igazodó pálinkáit, amivel más fesztiválok alkalmával ritkán találkozhatnak. Kóstolópohárral érdemes!
Az eseményen 100 Ft-os egységáron lehet forralt bort vásárolni 1/2 dl-es kóstolómennyiségben minden borászatnál!


A jó italok mellet nem lesz hiány forró édességekből, és téli lakomából sem! Kuriózumként több ételben és forró édességben megtalálható a bortermeléshez kapcsolható alapanyagok valamelyike, ezért érdemes lesz végigkóstolni mindent. Természetesen mindenből készül alkoholmentes változat is!


Programok:


Péntek
18:30 BÁRTERÁPIA
20:00 FÉLDECIBEL


Szombat
18:00 GALAMBOS DORINA - HÉJJA KATI DUÓ
19:30 SHORTSTORY
20:45 MOONSHINE BROS akusztik


Vasárnap
11:00 ÁLLATOK FARSANGJA MESE- ZENE-BONA (Interaktív zenés gyermekműsor)
18:30 FEKETE JENŐ HORVÁTH MISI DUÓ


A fesztivál ingyenesen látogatható!