Fesztivál

Klassz a pARTon Fesztivál

Klassz a pARTon Fesztivál
2023. július 13. (csütörtök) 20:30 - 2023. augusztus 01. (kedd) 22:00

Helyszín:


A Cimbora Alapítvány 2023. július 13. és augusztus 1. között kilencedik alkalommal rendezi meg a Klassz a pARTon! Fesztivált. Összesen 33 programmal jelentkezünk, 12 balatoni településen és Tatán.


A Klassz a pARTon! Fesztivál célja, hogy rendhagyó helyszíneken – parkokban, strandokon - színvonalas programokkal, ingyenes koncertekkel népszerűsítse a klasszikus zenét.


A kezdetektől nagyon fontosnak tartjuk, hogy fiatal tehetségek is fellépjenek és nagy öröm számomra, hogy évről-évre ennyi tehetséges pályakezdő művészt mutathatunk be. Ezen a nyáron tíz koncerten is találkozhatnak a jövő reménybeli sztárjaival - mondta a fesztivál alapítója, művészeti vezetője, Érdi Tamás Liszt Ferenc-díjas zongoraművész.


Közel 150 művész - 40 szólista és 14 zenekar - lép fel a fesztivál szokásos balatoni helyszínein: Balatonalmádiban, Balatonfüreden, Balatonkenesén, Balatonszárszón, Balatonszemesen, Dörgicsén, Keszthelyen, Szigligeten, Tihanyban, Vászolyban, Zamárdiban. Első alkalommal hallhatják a fesztivál koncertjét a balatonedericsi strandon, és negyedik éve csendül fel a muzsika a tatai Öreg-tó partján is.