Fesztivál

Kürtőskalács Summer Piknik

Tihany
2024. augusztus 02. (péntek) 10:00 - 2024. augusztus 04. (vasárnap) 20:00

Helyszín:

Tihany
8237 Tihany

Kürtőskalács Summer Piknik a tihanyi kilátónál

A tavalyi Kürtőskalács Piknik sikerén felbuzdulva augusztus 2-4. között érkezik a Kürtős Summer Party a Lavender Tihany és a Pisky Villa közreműködésével, ahol a hétvége sztárjai a levendulás kürtőskalács desszertkülönlegességek lesznek.


"Évek óta nagyon szeretjük a nyári rezidenciánkon tölteni az időnket, ahol az ízletes kürtőskalácsokon túl csodás panoráma várja a Tihanyba látogatókat. Mivel a tavalyi Kürtőskalács Pikniknek remek visszhangja volt, arra gondoltunk, hogy idén két alkalommal szervezzük meg az eseményünket, amelynek első felvonása a Kürtős Summer Party lesz augusztus 2-4. között. Természetesen idén is készítünk majd levendulás kürtőskalács desszerteket, ugyanis a tavalyihoz hasonlóan most is segítségünkre lesz a Lavender Tihany és a Pisky Villa, ahol az olasz és a magyar konyha találkozik" - mesél a programról András Tünde, a Vitéz Kürtős egyik alapítója.


Augusztus elején tehát a Pisky sétány támfalánál lógathatjátok a lábatokat a mélybe, kürtőskaláccsal a kezetekben, gyönyörködve a panorámában. Vagy akár az apátság árnyékában, a padon ülve, vagy a fűben heverészve romantikázhattok.


"Három kürtőskalács standdal (Ízbombák, glutén - és tejmentes kürtőskalács, KÜRTŐSBON és különböző levendulás kürtőskalács-desszertek) és két nagy terasszal várunk mindenkit a Halász köz 9. szám alatt. A programot élő zene, a Lavender Tihany levendulás natúrkozmetikumainak bemutatója és kulináris különlegességeinek kóstolója, valamint a Pisky Villa finom olaszos ételei, frissítői italai, koktéljai is színesítik. Sok szeretettel várunk titeket" - invitál mindenkit Tünde.


Augusztus 2-4. között tehát ünnepeljétek együtt a nyarat egy exkluzív Kürtőskalács Summer Party-val, ahol a háttérben csodás panoráma, mennyei kürtőskalácsok és élő zene vár kicsiket is nagyokat, párokat, barátokat, családokat egyaránt.


Részletek