Fesztivál

SUN Festival 2022 - ELMARAD!

Elmarad
Csobánkapuszta
2022. július 18. (hétfő) 12:00 - 2022. július 25. (hétfő) 12:00

Helyszín:

Csobánkapuszta
3045 Bér, Csobánkapuszta

FONTOS VÁLTOZÁS!
Az esemény zártkörű.
Köszönjük a megértéseteket!


2022 nyarán, az elkerülhetetlen kétéves kihagyást követően újra lesz SUN Festival! Csobánkapuszta gyönyörű természeti táj Nógrád megyében. Itt rendezik meg hatodik alkalommal a Solar United Natives (S.U.N.) fesztivált. Hamisítatlan, családias elvonulás a nyár derekán, a Nógrád megyei Csobánkapuszta rejtekére, a pszichedelikus zenék, és a természet szeretete jegyében!


A SUN Festival egyértelműen nem a nagyközönség fesztiválja, és esze ágában sincs azzá válni: a különleges világába évről évre csak limitált számú érkező nyerhet belépést, mégpedig azért, hogy a fesztivál mindenképp megőrizze a családias, valódi underground közösséget építő jellegét, és az ide érkező látogatók még véletlen se terheljék le a környező vidéket.


A fesztivál környezetvédő és kutyabarát is. 2013 óta tízezer ember gyűlt össze a fesztiválon a világ minden tájáról, hogy egy időre elfeledkezzen mindenről, ami csúnya és gonosz, és pszichedelikus zenékkel ünnepelje a nap korongját. Az idén sem lesz másként. Az ide érkezők sajátos életszemlélet szerint igyekeznek élni, amiben nem kevés szerepet kapnak a távol-keleti tanok, a környezettudatosság és önmegismerés. A hippikommunák hangulatát idéző fesztivál remek relaxációt nyújt mindenkinek, aki a Cserhát felé veszi az irányt.