Fesztivál

Szentendrei Tavaszi Fesztivál 2023

Szentendre
2023. március 17. (péntek) 10:00 - 2023. április 02. (vasárnap) 22:00

Helyszín:

Szentendre
2000 Szentendre

Újra Tavaszi Fesztivál Szentendrén március 17. és április 2. között!
A téli, kicsit csendesebb hónapok után, három hétig szóló és duó színházi produkciók és zenei programok érkeznek a városba.
Itt lesz Nagy Sándor a Játékszínben nemrégen bemutatott Teltház című darabbal, Thuróczy Szabolcs Bödőcs Tibor kocsmaáriájával, Pokorny Lia Liaison című stand up estjével, Markó-Valentyik Anna felnőtteknek szóló bábjátékával.
A duók közül rögtön a nyitó estén, Andrea Rost világhírű opera díva, Lukács Miklós cimbalomművésszel, különleges zenei találkozóra invitálják Önöket, majd Bálint András és Jordán Tamás beszélgetéséből ismerhetik meg különleges barátságuk történetét, s igencsak nem mellesleg, ők ketten éppen 160 évesek! Közkívánatra Falusi Mariann és Sárik Péter népszerű Jazzkívánságműsora is látható lesz, éppen úgy ahogyan Szinetár Dórával és Makranczi Zalánnal a Dunakanyar is.
A gyerekekről sem feledkeznek meg, hiszen a Fitos Dezső Társulat Láda titka és a No megállj csak Kancsil! című előadások nekik szólnak.
"Mi a Teátrumban hiszünk abban, hogy a kevesebb mindig több, hiszünk a közönségben és a város tavasszal is hívogató varázslatos hangulatában!
Ne feledjék idén tavasszal: “Egyedül, vagy párosban, egy káprázatos városban!"
A Szentendrei Teátrum várja Önöket!"