Fesztivál

V. Kamara LARP hétvége - ELMARAD!

Elmarad
Zöld Közösségi Ház és Erdei Iskola
2020. november 05. (csütörtök) 13:00 - 2020. november 08. (vasárnap) 15:00
Ingyenes

Helyszín:

Zöld Közösségi Ház és Erdei Iskola
6782 Mórahalom, Tömörkény u.3.

2011 szeptemberében első alkalommal, Hollókőn került megrendezésre a találkozó. Azóta pedig többször is találkozhattatok. 2020-ban újra várnak téged kedves érdeklődő! Gyere és játssz velük az V. KamaraLarp hétvégén!


A hosszú hétvégén 6 blokkban, közel 20 játékot, kapcsolódó előadást és műhelymunkát tartanak. Jellemzően 3-6 párhuzamosan futó program közül választhatsz, ismertebb régebbi játékok ugyanúgy előkerülnek, mint a most debütáló új alkotások.


A tavalyihoz hasonlóan 2020-ban is négy nap áll rendelkezésetekre, hogy játszatok, ismeretségeket, barátságokat kössetek.


Idén igyekeznek a játékkínálatot tovább bővíteni, új játékírókat felkutatni és játékaikat bemutatni, hogy azok is megtalálják számításaikat akik már a kezdetektől is játszanak. Az új játékosoknak pedig lehetőséget biztosítanak, hogy megismerkedjenek a keretekkel, fogalmakkal és játékos társakkal.


A helyszín idén Szeged mellett – Mórahalom község külterületén – a Zöld közösségi Ház és Erdei Iskola lesz. A helyszínen, szállás, étkezés és közösségi terek állnak majd rendelkezésünkre, ami igazán ideális a rendezvény számára. A hétvége ideje alatt háromszori étkezés lesz. A reggeli/ebéd/vacsora hagyományos és vegán/vega opciókban lesz elérhető.
A helyszínről további részleteket a honlapon találtok.


Az elmúlt években bebizonyosodott, hogy kisgyermekes családok is kitűnően tudnak a rendezvényen játszani, felváltva vagy váltótársat hozva. Tehát az se tartson vissza senkit, ha gyerkőccel szeretne csatlakozni!


Részvételi díjak 2020 -ban:


– Teljes árú jegy: 27.000.- Ft/fő
– Szállás nélküli jegy: 17.000.- Ft/fő
– Támogatói jegy: 35.000.- Ft/fő
Az árak Magyar forintban értendők.


(A részvételi díj tartalmazza a hosszú hétvége szállás költségét (teljes árú jegy esetén) , az étkezések díját és a programokon való részvételt. Nem tartalmazza a helyszínre való utaztatást, és a főétkezéseken kívüli fogyasztásokat!)


A jegyek árát, amennyiben járvánnyal kapcsolatos intézkedések miatt kénytelenek az eseményt lemondani, teljes összegében visszautalják!


Játszatok egy hétvégén át, mert, ahogy Csukás István fogalmazott:
“Játszani legalább ketten kell, de inkább tízen, húszan, mert a közös játék a legnagyobb dolog az életben.”