Fesztivál

VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó

Punnany Massif előadó
Erik Sumo Band előadó
Bëlga előadó
Blahalouisiana előadó
Európa Kiadó előadó
Rúzsa Magdi előadó
Nagymaros Dunapart
2021. június 24. (csütörtök) 11:00 - 2021. június 27. (vasárnap) 23:30

Helyszín:

Nagymaros Dunapart
2626 Nagymaros, Dunapart

A Visegrádi várral szemben, a nagymarosi Duna-parton rendezik meg idén a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozót. Az ország egyik legbarátságosabb fesztiválján a népszerű magyar zenekarok koncertjei mellett színházi előadások, sportolási lehetőségek, közösségi programok, gasztronómiai különlegességek várják az érdeklődőket, emellett az egyedülálló természeti környezet adta lehetőségeket is igyekeznek kihasználni a szervezők.


A Dunakanyar szívébe, egy minden eddiginél vadregényesebb helyszínre  költözik  a VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó, Nagymaroson a Duna-parton,  a Börzsöny és a Szent Mihály-hegy lábánál rendezik meg az eseménysorozatot. A  szervezőknek az elmúlt években is az volt a céljuk, hogy a kulturális programok  mellett felhívják a figyelmet a tájegység természeti csodáira, ez az új helyszínen  még hangsúlyosabb lesz. Innen ugyanis lenyűgöző kilátás nyílik a Visegrádi várra  és a Pilis vonulataira, így bíznak abban, hogy ez még felejthetetlenebb élményt  nyújt majd az idelátogatóknak.
A fesztivál zenei programjának tervezésekor a minőség és a sokszínűség voltak a  legfőbb szempontok, így a legnépszerűbb hazai zenekarok közül fellép a Halott  Pénz, a Blahalouisiana, Rúzsa Magdi, a Punnany Massif, a Follow the Flow, a  Random Trip, az Ivan & The Parazol, az Erik Sumo Band, Péterfy Bori & Love  Band, Lóci játszik, a Supernem, a Carson Coma és az Európa Kiadó. Koncertet ad  a Russkaja, valamint idén is érkeznek külföldi fellépők Lengyelországból,  Csehországból és Szlovákiából is. A színházi sátorban a visegrádi négyek  országainak társulatai váltják majd egymást, emellett utcaszínház, közösségi programok, sportolási lehetőségek és gasztroudvar is várja majd az érdeklődőket.