Fesztivál

VI. Indoor Sörfesztivál - korlátlan sörkóstolás

InterContinental Budapest
2022. február 18. (péntek) 17:00 - 2022. február 19. (szombat) 23:55

Helyszín:

InterContinental Budapest
1052 Budapest, V. kerület, Apáczai Csere János utca 12-14.

Magyarország első téli sörfesztiválján pironkodás nélkül megmutathatod, ki a legnagyobb sörkedvelő a vidéken. A családi heppöningre APA is hivatalos, és hozza magával az egész rokonságot: IPA és STOUT nagybácsi is alig várja a találkozást! 
A művészlelkekről sem feledkeznek meg: kézműves nedűk sokasága sorakozik fel az izgalmas multikulti közegben: magyar, cseh, német, angol és belga sörök várnak egy egész hétvégén az InerContinentalban. 
Pénteken és szombaton, immár a hagyományok jegyében, Katona Csaba, a Magyar Tudományos Akadémia Bölcsészettudományi Kutatóközpont Történettudományi Intézet történésze szolgál kultúrtörténeti adalékokkal, illetve tart sörivó versenyeket.
És ha már ezt ilyen jól kifőzték: a különleges italok mellé különleges ételek is dukálnak. A sörgasztronómia mélyébe ássák bele magukat péntek és szombat este. 
---
Ráadásul a belépőért cserébe végtelen sörömökben lesz részed: kóstoló kelyheddel annyi kis- és nagyüzemi sörkülönlegességet kóstolhatsz végig, amennyi csak beléd fér. Aztán hazafele menet lecserélik neked egy logózott korsóra, amelyet emlékbe adnak.


SÖRÖS KIÁLLÍTÓK 
Mort subite
Sümegi Sörfőzde
Etyeki Sörmanufaktúra
Fóti Kézműves Sörfőzde
Bigfoot
Rizmajer Kézműves Sörfőzde
Belga Sörmester
Mókos Sörház
Beerside
Timko Brewing
Hara Punk
A Beer Board Kft bemutatja:
Holba
Cerna Hora
Permon
Litovel
Lobkowicz Pivovar
Mazák
Baz Beer
A Liquid Gold bemutatja:
Erdinger
Bernard
Guinness
A lista folyamatosan bővül...