Fesztivál

Westend Winter Wonderland

WestEnd Tetőkert
2021. november 14. (vasárnap) 12:00 - 2021. december 30. (csütörtök) 20:00

Helyszín:

WestEnd Tetőkert
1062 Budapest, VI. kerület, Váci út 1-3.

Téli csodavilág a Westend Tetőkerten november 14-től december 30-ig. Ünnepeljétek együtt az év legmeghittebb időszakát a város fölött! Sült gesztenye, forralt bor, jégkorcsolya pálya, hangulatos körhinta és food truckok, minden mennyiségben!


KORIPÁLYA
A jégpálya használati díja 1.500 Ft/fő, mely teljes egészében levásárolható a Westend több mint 150, ajándékutalványt elfogadó üzletében a belépődíj megfizetésekor kapott kártyán megjelölt határidőig. A belépéskor kapott kártya a tetőkerti szolgáltatóknál nem használható fel.
A jégpálya 10 év alatti gyerekek számára, valamint érvényes VI. kerületi lakcímkártyával rendelkezőknek ingyenesen használható. A helyszínen bérelhető korcsolya bérleti díj: 800 Ft.
KÖRHINTA
A körhinta ingyenes, de használata a Westend Applikációban lévő kupon bemutatásához kötött. Egy nap egy telefonról 2 db kupon váltható be. A körhintát gyerekek használhatják. Töltsd le az alkalmazást telefonodra 
FINOMSÁGOK LELŐHELYE:
▪️ Cup 7 coffee
▪️ Csiki Sör Foodtruck
▪️ Deep fires chicken
▪️ Hütte (alkoholos és alkoholmentes meleg italok)
▪️ Mizu Maroni (sült gesztenye, kürtöskalács és bejgli)
▪️ Moncheese Raclette
▪️ Stelázsi
▪️ Waffle Dog
További részletek a kiállítókról és a programokról hamarosan! Az esemény a jelenleg hatályos rendelkezések szerint védettségi igazolvány nélkül látogatható, de azt kérik, tartsd be az általános egészségügyi szabályokat.
Az eseményen található programokon mindenki saját felelősségén vehet részt. Az eseményen készült fotókat a Westend saját felületein promóciós célra felhasználhatja.