Fesztivál

Zsámbéki Nyári Színház

Zichy kastély
Zárdakert
Zsámbéki Színházi Bázis - Romtemplom
2021. június 06. (vasárnap) 20:00 - 2021. augusztus 29. (vasárnap) 22:00

Helyszín:

Zichy kastély
2072 Zsámbék, Zichy Mihály tér 3.
Zárdakert
2072 Zsámbék, Akadémia u. 1.

A korábbi évek jó tapasztalataira alapozva idén is folytatni szeretnék a  hagyománnyá fejlesztett programjaikat és újításokat is terveznek, tovább szélesítve-színesítve a Zsámbéki Nyári Színház kínálati palettáját.


A rendezvények legújabb helyszínén, a Zichy-kastély területén múlt és jelen, klasszikus és modern lenyűgöző harmóniában létezik, így válik alkalmassá arra, hogy a legkülönfélébb programok, színházi előadások, koncertek befogadó tereként működjön.


A Zsámbéki Nyári Színház, kihasználva a hely természeti, műemléki és szellemi értékeit, igyekszik emlékezetes és minőségi színházi élményekkel gazdagítani a közönséget. A zsámbéki nyár programjainak összeállításánál fontos szempont volt, hogy minden korosztály igényeit figyelembe vegyék, és jelezzék, hogy a nagyobb szabadtéri rendezvényeken is helye és közönsége van a „magas” művészetnek. Komolyan veszik az örökséget, hogy Zsámbék az újító és óriás energiákat mozgató fiatalok alkotóműhelye legyen. Az előadások helyszíne a fenséges, a gótika születését idéző Öregtemplom, a hangulatos árnyas Zárdakert és a frissen felújított Zichy-kastély.