Kiállítás

drMáriás: Engedéllyel festeni tilos!

drMáriás Béla képzőművész
Vinczemill
2020. június 06. (szombat) 17:00 - 2020. augusztus 6.

Helyszín:

Vinczemill
2000 Szentendre, Anna utca 14

Vincze Máté és drMáriás már évek óta készítenek együtt nyomatokat. Gyümölcsöző munkájuk legújabb darabjait ezúttal egy különös kiállítás keretében mutatják be.


A karantén ideje alatt drMáriás serényen dolgozott, hogy festményein megörökítse harcunk nagy hőseit: a kézmosás nemzetközi mentőangyalát, Győrfi Pált, a nyugalomhipnózis nagymesterét, Müller Cecíliát, Baby Yoda megmentőjét, Orbán Viktort, valamint a többieket, akik ott ültek azon az utolsó vacsorán, amelyen a föld jövőjét a megmenekülés irányába sikerült elmozdítani.

Amellett, hogy drMáriás legújabb festményeiből is láthatók lesznek merített papírra készült példányok, régi kedvencek is felbukkannak majd, valamint a kiállítás igazi csemegéjeként egy mindössze tíz példányban készült nyolc-nyolc nyomatot tartalmazó mappa, amelynek a Festészetszínház címet viseli, s drMáriás új képeiből áll össze izgalmas sorozattá.

A Vinczemill műhelygalériájában rendezett tárlaton a nyomatok mellett drMáriás festményei is láthatók lesznek. A nyomatok a megnyitó napján a helyszínen kedvezményes áron lesznek megvásárolhatók. A szörnyű járványtól megmenekültünk. Itt az ideje, hogy ünnepeljünk! Mindenkit szeretettel várnak!
Parkolás: a Vinczemill műhely közelében, illetve a Pilisi utcában a Bükkös patak mellett.


A kiállítás megtekinthető augusztus 6-ig, munkapokon 8 és 17 óra között

Hozzászólások