Kiállítás

EDUCATIO 2023 / Az év legnagyobb oktatási szakkiállítása

Hungexpo Budapesti Vásárközpont
2023. január 12. (csütörtök) 09:30 - 2023. január 14. (szombat) 17:00

Helyszín:

Hungexpo Budapesti Vásárközpont
1101 Budapest, X. kerület, Albertirsai út 10.

★ VÁLASSZ EGYETEMET, VÁLASSZ KARRIERT! ★


Felvételizel? Gyakorlatot keresel? Kíváncsi vagy, mennyit ér a diplomád a munkaerőpiacon? Náluk a helyed!
A Kulturális és Innovációs Minisztérium, az Oktatási Hivatal és a HÖOK népszerű felsőoktatási rendezvénye, az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás egyedülálló lehetőséget nyújt számodra ahhoz, hogy személyesen gyűjthess információt egyenesen a kiszemelt felsőoktatási intézmények hallgatóitól, oktatóitól a felvételiről, az egyes szakokról, a kollégiumi elhelyezésről, illetve az intézményi szolgáltatásokról, vagy akár a szabadidős tevékenységekről.
ÚJDONSÁG!
Idén immár nemcsak egyetemet, hanem karriert is választhatsz az Educatio segítségével!
A karriertervezést segítve a felsőoktatási intézményeken túl számos piaci szereplő és munkáltató is várja a végzős hallgatókat az eseményen. Abba is betekintést nyerhetsz, hogy a kiválasztott felsőoktatási intézmény milyen lehetőségeket, alapokat kínál a későbbi, munkaerőpiaci sikerekhez.
MÉG BIZONYTALAN VAGY? Még nem tudod, milyen területen szeretnél továbbtanulni? 2023-ban először Neked személyre szabott pályaorientációs tanácsadást is kínálunk!
A Hungexpo Budapesti Vásárközpont “A” csarnokában (1101 Budapest, Albertirsai út 10.), illetve online megrendezett kiállítás 2023. január 12. és 14. között mindhárom napon 9.30-tól 17 óráig tart nyitva.


A kiállítás ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni lehet az educatioexpo.hu oldalon, a https://www.educatioexpo.hu/regisztracio linken.

Hozzászólások