Könyv

Ünnepi Könyvhét a Manó Könyvekkel

Duna-korzó, Dunakorzó
2023. június 08. (csütörtök) 10:00 - 2023. június 11. (vasárnap) 18:00

Helyszín:


Keressétek a Manó Könyvek standját (Duna-korzó, 54) a 94. Ünnepi Könyvhéten, ahol dedikálásokkal, játékos foglalkozásokkal és meglepetés-ajándékokkal várnak titeket!


Dedikálások
Június 10., szombat


11.00 Simon Réka Zsuzsanna – Bojta színre lép, Égből pottyant idegen
14.00 Tóth Krisztina – Malac és Liba-sorozat
16.00 Ruff Orsolya – Orczy Mimi kalandjai – A londoni gyémántrablás
17.00 Király Anikó – A balatoni sellő


Június 11., vasárnap


10.00 Pásztohy Panka – Tintoretto és barátai
14.00 Egressy Zoltán – Piszke papa meséi-sorozat
15.00 Mechler Anna – Levedi lánca


Játékos foglalkozások a Zsibongóban a MeseTérkép közreműködésével


Június 10., szombat


14.00 Malac és Liba
Mi ez a rendetlenség? Honnan ez a sok kosz? Semmi pánik, Malac és Liba újra akcióban! Te tudtad, hogy a takarítóeszközöket nem csak tiszításhoz lehet használni, hanem vicces ecsetekként is? Gyere, alkoss és mókázz a MeseTérKép csapatával!


Június 11., vasárnap


10.00 Tintoretto és barátai
Ismered Tintorettót, a tinatahalat és barátait? Mik jelentenek számukra veszélyt a vízben? És mi mit tehetünk ez ellen? Ezt próbáljuk kitalálni a MeseTérKép foglalkozásán, miközben buborékfújóval és Tintorettó tintájával festünk, s néhány újrahasznosítható anyagból megalkotjuk a kötet szereplőit is.


14.00 Piszke papa meséi
Találkoztatok már ünnepi gúnyát öltő nyúllal? Eredtetek már őzgidák árnyékának a nyomába? Tanulmányoztatok már vakondtúrást testközelből? A MeseTérKép foglalkozásán most mindezt megtehetitek! Piszke papa legújabb kötetének történeteire épülő alkalmon a könyvben szereplő állatok élőhelyeiket álmodjuk és alkotjuk meg együtt, megpróbáljuk elkapni az árnyékaikat, és elképzeljük őket életük legvidámabb napján. Eresszétek szabadjára a fantáziátokat, és csatlakozzatok a MeseTérKép alkotófoglalkozásához!