Koncert

15 év dalai – a Kiskalász zenekar szülinapi koncertje

Magyar Zene Háza
2024. október 12. (szombat) 10:30

Helyszín:

Magyar Zene Háza
1146 Budapest, XIV. kerület, Olof Palme sétány 3-5

'15 évvel ezelőtt álmunkban nem gondoltuk, hogy ennyi idő után Magyarország első számú zenei halljában fogjuk megünnepelni veletek a születésnapunkat, megannyi lemezzel a hátunk mögött. Rendkívül nagy öröm számunkra hogy a Magyar Zene Házában találkozhatunk veletek egy hatalmas Szülinapi Koncert alkalmával!' - mondja büszkén a jubiláló Kiskalász zenekar.
'Sok víz lefolyt a Dunán 15 év alatt, de mi továbbra is bírunk az árral. A világ változott, a gyerekek is változtak, mi is változtunk. Egyedül a zenénk maradt ugyanolyan: élő, hangszeres, zenélős, ahogy egy kisgyerek mondaná. Büszkén és méltó megítélésben képviseljük a hazai élő gyerekzenét, melynek alapját a zenei nevelés, kulturális küldetés és egyben szórakoztatás képezi.
15 év alatt egy kisgyermekből felnőtt lesz! Csak bízni tudunk abban, hogy azoknak, akik minket hallgattak/hallgatnak, olyan iránytű a Kiskalász zenéje, ami a legnagyobb világ-zajban is megmutatja a helyes utat, és olyan értékrendet képvisel, ami generációkon keresztül állja a változást.
Lépjünk ki hát együtt a hétköznapi zajból a zenébe és találkozzunk a Magyar Zene Házában!'