Koncert

A Carson Coma második nagylemezét bemutató táncest

Carson Coma előadó
A38 Hajó (Koncertterem)
2020. október 25. (vasárnap) 19:00
Ár: 3000 Ft, elővét: 2500 Ft

Helyszín:

A38 Hajó (Koncertterem)
1113 Budapest, XI. kerület, Henryk Sławik rakpart Petőfi-híd budai hídfő

Az A38 színpadán mutatja be második, "Lesz, Ami lesz" című lemezét a Carson Coma!


A Carson Coma gyorsan vált Magyarország egyik legfelkapottabb fiatal rockzenekarává – 2019-es debütáló albumuk, a Corduroy Club mind a közönség, mind a kritikusok részéről pozitív fogadtatást kapott: sok más portál mellett a HVG, az Index és a Recorder is az év legjobb albumai között emlegette a zenekar bemutatkozó anyagát, mely nyitódalára készült videóklip, a ‘Song About My Grandma’ a 04. Magyar Klipszemlén három díjat kapott, többek között a fődíjat is.


Az együttes a fiatalos bohóság és a komoly munka határán egyensúlyozva rak nagy hangsúlyt a vizuális megjelenésekre is, ennek szellemében dolgozták fel Korda György 1963-as tvisztjét, a Nem Vagyok Idegest, melyet a klipszemle zsűrije a legjobb performanszért járó díjjal jutalmazott.


2020 februárjában jelent meg a zenekar negyedik videóklipje, az ‘Én Még Sohasem’ Miki357 rendezésében, ami az addigi legpozitívabb visszajelzést kapta a közönség részéről.


2020 tavaszán pedig a Carson Coma Fonogram-díjat nyert az év felfedezettje kategóriában – amely a közönségtől érkező rengeteg pozitív visszajelzésen túl az addigi legnagyobb szakmai elismerésüket jelenti.


Boldog család, csupa móka,


Miért ne szólna Carson Coma?