Koncert

A Nyughatatlan & Lonesome Carroll Rockabilly Show Budapesten

A Nyughatatlan előadó
Lonesome Carroll előadó
Off Kultúrszövőgyàr
2023. február 25. (szombat) 20:00
Ár: Early Bird: 3000 Ft, Elővétel: 3290 Ft, Normál: 3500 Ft

Helyszín:

Off Kultúrszövőgyàr
1045 Budapest, Berni utca 1

A Nyughatatlan és a Lonesome Carroll Rockabilly Show közös koncertje Budapesten az OFF Kulturban. Johnny Cash (1932.02.26. - 2003.09.12.) születésnapjának évfordulójára szervezett country - rockabilly buli.

18:30 - kapunyitás
20:00 - A Nyughatatlan koncert
21:30 - Lonesome Carroll Rockabilly Show koncert
23:00 - Dj. Pedro (ESP)


A Nyughatatlan
Az autentikus amerikai életérzéssel átitatott country és rockabilly találkozik a Nyughatatlan saját dalaiban. 2022-ben a fődíjat, azaz az “Entertainers of the Year” és két külön díjat (Band of the Year, Instrumental of The Year) nyertek a Texas Sounds Country Music Awards fesztiválon Amerikában. Hatodik angol nyelvű nagylemezüket Amerikában, a Rosewood stúdióban fejezték be, az albumra tizenegy saját szerzemény került fel. Új videoklipjüket olyan legendás helyeken forgatták, mint a Sun Stúdió (Memphis), Johnny Cash háza (Dyess, Ark) vagy Nashvilleben a Country Hall Of Fame.

Lonesome Carroll Rockabilly Show
Állítsuk meg az időt egy kicsit és pörgessük vissza!
Az időpont valamikor az 50-es évek Amerikája, amikor is kibontakozik az új hullám… a Rockabilly. Ami még ma is ugyanolyan húzós, dinamikus és eredeti, mint akkoriban! Ez a Lonesome Carroll Autentikus Rockabilly Show. A zenekar a klasszikusnak mondható négyes felállású, dob, nagybőgő, szólógitár és akusztikusgitár-ének, a kellékek pedig többek között a pomádé, na meg a fésű.

Ajánlók és kritikák: