Koncert

A20 ≋ Anima Sound System: 30 év és az Aquanistan

A38 Hajó (Koncertterem)
2023. április 29. (szombat) 20:00
Ár: 5500 Ft, elővétel (április 28-ig): 4900 Ft

Helyszín:

A38 Hajó (Koncertterem)
1113 Budapest, XI. kerület, Henryk Sławik rakpart Petőfi-híd budai hídfő

≋ 20 years 20 nights ≋
Az A38 Hajó húsz éve horgonyzott le a budapesti kulturális élet főterére. A húsz évet húsz estével ünneplik. Koncertek, bulik és Ti! Mindenki, akinek az elmúlt húsz évet köszönhetik. Ünnepelj velük áprilisban és májusban az A38 szülinapi programjain.

Szenzációs, vendégvárós, Aquanistan-album-megidézős jubileumi évkezdést tart a hajón az idén 30 éves Anima Sound System. Az egy dolog, hogy anno a zenekarvezető Prieger Zsolt avatta fel a hajót, pontosan 20 éve, de hogy micsoda 30 év van mögötte és zenekara mögött, ahhoz külön lexikon kellene. De jobban mesél minden lexikonnál a rengeteg nagy dal, s egy legendás lemez, amely szintén 20 éves idén. Aquanistan a címe, s amelynek dalaiból több is felhangzik ezen az estén, pláne, hogy sok-sok év kihagyás után. Ráadásul az éneklésükbe olyan nevek segítenek majd bele, mint Nové Soma, Frenk, Mitsoura és sokan mások, de például ezen az estén újra dobol a zenekarban Rozmán Zoltán, de lesznek még egyéb meglepetések is, találjátok ki, hogy mik és kik.

Aztán jön a 68 és a Romano Funk, a Vigyél el és a Csinálj gyereket, a Müezzin és a Tedd a napfényt be a számba. Nem lesz újrajátszó koncert, de a hangulata kb olyan lesz, mint a teltházas Anima-újrajátszóké: nosztalgia és vadonatúj számok, 30 év dalai és legalább három Prieger, meglepik, vendégek és gyerekcsinálás: kihagyhatatlan este lesz az idei első Anima-koncert.