Koncert

Agavoid ☽ Maluridé ☽ Sacafunk

Három Holló Kávéház
2024. április 19. (péntek) 20:00
Ár: 3000 Ft, elővétel: 2500 Ft

Helyszín:

Három Holló Kávéház
1052 Budapest, V. kerület, Piarista köz 1.

Elektronikus álomvilágot épít az Agavoid, a Maluridé és Sacafunk a Három Holló koncerttermében. Trip-hoppal fűszerezett dallamok, fátyolos harmóniák és elvarázsoló áramlások töltik meg az estét.

Maluridé
A 2022-től együtt alkotó Maluridé (Viszkeleti Júlia - ének, Farkas Virág Zazie – billentyűs hangszerek, vokál, Hodován Milán – producer, billentyűs hangszerek) egyik kitűzött célja, hogy ledöntse a műfaji behatárolás korlátait. Az alternatív, ugyanakkor elektronikus hangzásvilágot ötvözik a dream-pop műfajával, hangszerelésükkel, és a 3-4 szólamú ének vokálokkal, viszont a dalok dinamikai fejlődése mégis a természetességből fakad.

AGAVOID
A 2015-ben alakult budapesti trió zenéje a kortárs, electronika vezérelte dreampop és trip-hop esszenciája - megfűszerezve az énekesnő Dalma Tamara Puskás éteri vokáljával, de bátran kalandoznak új utakon és merítenek ihletet eklektikus forrásokból is. Így van ez most is: a 'White Noise' egy táncra csábító dal, ami a '80-as évek újhullámának avantgard esztétikájával és a EBM lüktető ütemeivel gazdagítja az AGAVOID futurista klubzenéjét.

Sacafunk
Kültéri illegálokon állt először a pult mögött, azóta megjárt több underground klubot, kisebb-nagyobb fesztivált, alkalomadtán pedig belvárosi éttermekben vagy vintage butikokban bukkan fel, hogy helyzethez illő atmoszférát kreáljon. Szettjeiben igyekszik beemelni a természet hangjait az elektronikus lüktetésbe, akár madárénekek formájában. Rengeteg stílust játszott már, legyen az house, electro, breakbeat, melodic techno, liquid és deep drum and bass, neurofunk, de a hiphoptól sem riad vissza. Az elmúlt időszakban pedig ráállt a füle a soul és a disco műfajokra is

Kapunyitás: 20:00
20:30 - 21:30 Maluridé
21:45 - 22:45 AGAVOID
23:00 - 00:30 Sacafunk dj set Kevesebb jelenjen meg