Koncert

Aranyakkord, vendég: A Bence kalandjai

Aranyakkord előadó
A38 Hajó (Koncertterem)
2022. január 21. (péntek) 19:30
Ár: 5000 Ft, elővét: 4000 Ft

Helyszín:

A38 Hajó (Koncertterem)
1113 Budapest, XI. kerület, Henryk Sławik rakpart Petőfi-híd budai hídfő

Az Aranyakkord formációt Kiss Tibor (Quimby) és Vastag Gábor (A Kutya Vacsorája) hozta létre, majd csatlakozott Gábor Andor „UFO”, aki mágikus ütőhangszeres játékával színesíti a produkciót. Koncertjeik szobazene hangulatot idéznek, ahol a közönség közelebb kerülhet a dalok gyökeréhez.


Az estet felvezeti Jobbágy Bence, akinek a neve ismerősen cseng a magyar könnyűzenében, hiszen a legeldugottabb vidéki kocsma sarkától a Budapest Arénáig mindenhol koncertezett már. Saját zenekaraiban (Muriel, Kodachrome) és a legkülönfélébb produkciókban (Illés Beatünnep, Baltazár Színház, Szimfonikus Zenevonat stb.) is bizonyította előadói kvalitásait, legyen szó gitározásról vagy éneklésről.


A Bence kalandjai az ő zenei játszótere, személyes és őszinte dalok gyűjteménye, melyeken keresztül betekinthetünk külön bejáratú világába.


A hatályos jogszabályoknak megfelelően az esemény magyar védettségi igazolvánnyal / EESZT applikációval vagy EU-s Covid-igazolvánnyal, valamint érvényes személyi igazolvány vagy útlevél együttes felmutatásával látogatható.