Koncert

Beatz x Poe's: Bárány Bence, Színész Bob, Napherceg - PIM az A38 Hajón

Bárány Bence előadó
Tengler Gergely előadó
A38 Hajó (Kiállítótér)
2020. október 27. (kedd) 20:00
Ingyenes

Helyszín:

A38 Hajó (Kiállítótér)
1113 Budapest, XI. kerület, Henryk Sławik rakpart Petőfi-híd budai hídfő

A hátrányos helyzetűek udvari költője, Pécs vezető slammere és a Slam Poetry Győr alapítója gyűlnek össze az október 27-i Beatz x Poe’s esten.


Horváth Kristóf “Színész Bob” slammer, színész, a Bajnok. A szavak ritmusának verhetetlen cigánykártyása, de ő csak a füleses csávó abból az AKPH-klipből. Nélküle a magyar slam poetry nem lenne az, ami. Színpadként mindent el tud képzelni, és ha színpadon áll, mindent el tudsz róla képzelni.
Bárány Bence 2013 óta slammel, versenyeken volt országos 5., 4., 3., 2. helyezett. Volt R2D2 farsangon tizenegy évesen, a jelmez azóta is jó rá. 2017-ben gazdaság-informatika szakon végzett, grafikus. Az a fajta, aki telefonba jegyzetel, de ha nagyítani akar, nem zoomol, hanem közelebb hajol.
Tengler Gergely “Napherceg” – slamköltő, zenész, performer. Ő az, akit vakon követsz, és mindent elhiszel neki, pedig egy szavát sem érted. A Sétálok Klubjának emblematikus tagja, szociálisan nagyon érzékeny.
A Beatz x Poe’s sorozatszerkesztői CSIDER ISTVÁN ZOLTÁN költő, slammer, rapper és Pion István költő, slammer, újságíró. A szövegeket DJ Lee n’gum és az ATMO zenekar dallamaira helyezik az est fellépői.


A spoken word est ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.