Koncert

Beatz x Poe’s: Borsos Bence, Goulasch, Saiid // PIM az A38 Hajón

Saiid előadó
Pion István előadó
Online nézhető A38 Hajó
2020. szeptember 29. (kedd) 20:00

Borsos Bence slammer. A tengerjáró hajók legjobb Steven Segalja, ő maga az úszó erőd, aki testén is önmagát hordja ruha helyett. A delirium tremens jár belé aludni, szövegei egyszerűen csak: őszinték.


Gergály Norbert Goulasch - slamköltő, rapper, a Slow Village tagja. A legszakállasabb óriásbébi Lazaegerszeg főfaluból és környékéről, onnan hozta magával a babakék és figyelemzavaros eget. Igazi flowjedi, az előnyt hátrányból kovácsolja.


Süveg Márk Saiid – rapper, slammer, father. A ritmus, a rím és a rap kezdőbetűinek ösztönös istensége, az Országos Slam Poetry Bajnokság történetének első és második elsőhelyezettje, a rendőrmentes kóser ételek konyhafőnöke, akkezdet phia.


Csider István Zoltán költő, slammer, rapper. Szövegeit többek között az Élet és Irodalom, a Holmi, a Műút közölte. Első könyve, a Rendrakás 2015 novemberében jelent meg a Magvetőnél. A Beatz x Poe’s sorozatszerkesztője.


Pion István költő, slammer, újságíró. Első verseskötete Atlasz bírja címmel jelent meg 2013-ban a Helikon kiadónál. Amatőr színész, a Saul fia mellett játszott több kis- és nagyjátékfilmben is.


A szövegeket DJ Lee n’gum és az ATMO zenekar dallamaira helyezik az est fellépői.


A zenekar tagjai: Usztics Péter (gitár), Antal Gábor (billentyű), Gyarmati Gábor (basszusgitár), Baki József (dobok)