Koncert

Beretka Ádám és B. Nagy Réka

Akvárium Klub (Lokál)
2024. május 25. (szombat) 19:30
Ár: 4500 Ft, elővétel: 3500 Ft

Helyszín:

Akvárium Klub (Lokál)
1051 Budapest, V. kerület, Erzsébet tér 12

Beretka Ádám 21 éves, énekes-dalszerző. 2021-ben adta ki az első szerzeményét Elvesztem címmel.
Különleges dalaival hamar a közönsége szívébe lopta magát, egyik legnépszerűbb a Fekete Rózsa, mely kiemelkedően teljesít a fiatalok kedvenc platformjain, Youtube-on átlépte az 1,5 milliós megtekintést. Spotify-on Ádám havi hallgatottsága folyamatosan emelkedik, március közepére elérte az 50.000 főt.
Több együttműködése is van már, Dánielfy Gergővel kiadták a Fehér Pillangó dalukat, B. Nagy Rékával közös szerzeményük pedig márciusban debütált, melyet az Akvárium Lokál színpadán is előadnak. Legújabb dala április 5-én lesz bemutatva, melyet Vámos Andrással (NAZ) készített, Viharban címmel.
A zenekaros formáció tavaly ősszel debütált Budapesten és már számos koncertre van meghívásuk az idei évben is.


,,Bármilyen siker ér, bármi történik, mindig lépj hátra kettőt, és nézd meg, hogy hol vagy éppen. Mindig gondolj arra, hogy basszus, te amúgy csak egy ember vagy."

B. Nagy Réka lemezbemutató koncert az Akváriumban!
Április 26-án jelenik meg B. Nagy Réka Az én szívem című első albuma, amit május 25-én mutat be az Akvárium Lokálban.
A korábban akusztikus formában koncertező énekesnő most komplett zenekarral áll a színpadra: Michelisz Norman (gitár), Székely Tamás (basszusgitár), Hoffer Gergely (dob).


Az énekesnő zenei karrierje már 14 éves korában elkezdődött és azóta is töretlenül készülnek újabb dalok. Nevéhez olyan nagy hallgatottságú számok fűződnek, mint a Valahol, az Emlékezz rám és a Láss Belém, melyeket már több millióan megtekintettek a YouTube-on, a legutóbbi dalai közül pedig a Mi a bajod? vagy a Hullócsillag ma is a rádiók és a rajongók kedvence.
Gyere el Réka első önálló, zenekaros budapesti koncertjére és merülj el az elektronikus-pop-folk világú dalokba, melyeknek igazi fűszere maga az énekesnő, pozitív és színes személyiségével.