Koncert

Beszélgetés a Dobmanókkal - Matiné Marcival

Helyszín:

Tárogató Úti Színpad (volt IBS Színpad) (Színházterem)
1021 Budapest, II. kerület Tárogató út 2-4.

"Engedjétek meg kicsik és nagyok, hogy bevezessünk titeket a Dobmanók országába. Ők is itt élnek köztünk, de mégis nehéz őket észrevenni. Most azonban segítünk nektek megtalálni őket. Betekinthettek a Dobmanók mindennapjaiba. A reggeli ébredésüktől kezdve az egész napos tevékenységeiken át az esti nagy közös muzsikálásig.
Megmutatjuk varázslatos tárgyaikat és elhozzuk nektek legbecsesebb kincsüket, a Nagy Varázsdobot. Belépünk a hatalmas kastélyba is, és minden hangszert megmutatunk Nektek.
Az előadás után ti is kipróbálhatjátok minden játékukat és hangszerüket.
Tartsatok velünk ezen az izgalmas kiránduláson és fedezzük fel együtt a Dobmanók varázslatos világát!"

Előadja: Urbán Marcell

BMZ öt éve alapult magán fenntartású nem állami zeneiskola, ahol a zene megszerettetése az egyik legfontosabb célja a tanári karnak. Az együtt zenélés újfajta megközelítését és a zeneszerzést alkalmazzák az egyéni órákon.
Első és legfontosabb a hangszerválasztás, a próba folyamat, ahol a gyermekek megtalálják kedvenc hangszerüket. Ezek után már mehet is a személyre szabott óra, melynek hosszát és tematikáját is a szülőkkel és a gyerekekkel egyeztetve alakítják ki.
A Budai Magánzeneiskola diákjai kicsik és nagyok, így a BMZ tanulói 3 éves kortól egészen a felnőtt korig jelentkezhetnek és zenélhetnek jó hangulatban, kötelezettségek nélkül.
Az előadáshoz jó szórakozást kíván Urbán Marcell, a Budai Magánzeneiskola alapítója, vezetője és tanára.