Koncert

Blues for Blue Az Autizmussal Élőkért

Elmarad
The Mojo előadó
Louisiana Double előadó
Csillagkórus előadó
Gryllus Dániel előadó
Torres Dániel előadó
Horváth Misi előadó
Váray László előadó
TRIP
2020. április 02. (csütörtök) 19:00

Helyszín:

TRIP
1011 Budapest, Batthány tér Szilágyi Dezső tér 2-es móló

Kapitány Sándor zenész és édesapa hat évvel ezelőtt gondolt egy nagyot, és útjára indította a „Blues for Blue” rendezvényt, amely azóta minden évben április elején, az Autizmus világnapjához kapcsolódóan kerül megrendezésre.
Blues, mivel az esemény megálmodója a blues műfaj elkötelezett híve – Blues Rádió Budapest nevű zenekara idén húsz éves –, és for Blue, mert a blue, azaz a kék szín az autizmus jelképe is, ő maga pedig szülőként közvetlenül is érintett a témában: idén tizenöt éves Peti fia nembeszélő autista.
Sanyi tehát egy olyan apuka, aki zenél is, és ahogyan nemrégiben egy ismerős megfogalmazta róla, „a szakállánál csak a szíve nagyobb” – meghívta hát zenészbarátait, hogy koncertezzenek és örömzenéljenek együtt, közben pedig a jegybevétellel a MOZAIK Közhasznú Egyesület az Autizmussal Élő Emberekért működését segítsék.
Idén április 2-án, az Autizmus Világnapján ismét a budai rakparton álló TRIP Hajó színpadán koncerteznek a Blues for Blue fellépői. A névsort olvasva különleges együttállásokra lehet számítani, és az est zárásaként egy fergeteges „jam” várható. Gryllus Dániel, Szirtes Edina Mókus, Torres Dani, Váray László Akusztikus Stand Up-ja, a Csillagkórus & Louisiana Double, The Mojo, Z.Kiss Zalán, Horváth Misi, valamint a Blues Rádió Budapest garantáltan remek szórakozást kínál mind a blues-rajongóknak, mind pedig azoknak, akik első alkalommal látogatnak el egy ilyesfajta eseményre.
És az ínyenc zenei élmény mellett a belépőjegy megvásárlásával még az autizmussal élőkön is segíthetünk. Kell ennél több egy kora tavaszi csütörtök estére?


További információ:  Kapitány Sándor Tel.: +36 70 423 3695 Email: kapitanysand@gmail.com