Koncert

Böbe

Böbe előadó
Művészetek Völgye (Hangfoglaló Udvar)
2021. július 25. (vasárnap) 15:30

2021. július 23. és augusztus 01. között kerül megrendezésre a Balaton-felvidék legnagyobb és legrégebbi összművészeti fesztiválja a, jubileumi 30. Művészetek Völgye Fesztivál Kapolcson, Vigántpetenden és Taliándörögdön.


 


Szécsi Böbe budapesti énekes-dalszerző szólóprojektjében BÖBE-ként adja ki saját szerzeményeit. A maga által “bittersweet pop” azaz keserédes-popként definiált műfajban alkotó énekesnő 2019 májusában debütált a Dïe c. pop balladával majd ezen év szeptemberében kiadta első klipes dalát, a Lovesïck-et is.


2020 februárjában megjelent négy számos, koncepcionális debütáló EP-je, a Scale Of Tones: a rajta található négy dal mindegyikéhez tartozik egy szín ami a leginkább lefesti az adott dal hangulatát és élethelyzetét.


BÖBE utóbbi két kiadott dalát (Breakthrough, Fïne) a dalszerzésen felül már maga hangszerelte, utóbbi pedig 600 pályamű közül bekerült a Telekom Electronic Beats 2020-as nyári válogatáslemezére a Popping kategória egyik nyerteseként.


A projekt eddigi életében elért további sikerekhez tartozik Böbe 2020-as “Glamour Women Of The Year - Az Év Énekesnője” jelölése és a 2020 szeptemberében megrendezett, nemzetközi Liveurope Online Stream fesztiválon való fellépés ahol Böbe Magyarország feltörekvő előadójaként az A38 fedélzetéről mutatkozhatott be a nemzetközi zenei szcénának.


A projekt élőben Garay AnnaElza (midi samper manipulation), Gyarmati Fanny (basszuszintetizátor) és Telek Attila (dob) kíséretében szólal meg. A felállás 2020 októberében debütált a Halott Pénz előzenekaraként az A38 hajón.