Koncert

Brass Against

Brass Against előadó
Dürer Kert (NAGYTEREM)
2020. április 16. (csütörtök) 20:00
Ár: elővét I.: 5990 Ft, elővét II.: 6990 Ft

Helyszín:

Dürer Kert (NAGYTEREM)
1146 Budapest, XIV. kerület Ajtósi Dürer sor 19-21.

Újra Budapesten Amerika egyik legkarakteresebb feldolgozáscsapata, a modern metal, alternatív rock és hip hop számokat rézfúvósokkal támogatott energiabombává alakító Brass Against!


A kilenc tagot számláló formáció 2020. április 16-án tér majd vissza a fővárosba, ezúttal Sophia Urista énekesnővel az élén, akinek markáns kiállása és elképesztően erős hangja tökéletes esszenciája a zenekar szellemiségének és eltökéltségének. A koncert, és a friss Európa turné apropója pedig a Brass Against november 15-én megjelenő, szimplán a ’II’ címet viselő albuma, amelyről a Tool: "Forty Six & 2" átirata már klipet is kapott: https://www.youtube.com/watch?v=3GCZYsBBpf0&feature=emb_logo


A New York-i formáció neve ugyan egyértelmű, és szándékos utalás a Rage Against The Machine-re és az általuk képviselt attitűdre, de a Brass Against mára már jóval több, mint egy RATM tribute banda. A zenekar az említett csapat munkásságának zenei újraértelmezése mellett bátran válogat olyan bandák és előadók számaiból is, mint a Tool, a Pantera, a Led Zeppelin, az Audioslave, a Run the Jewels vagy épp Kendrick Lamar. Mindehhez az abroncsot, és az egyedi pluszt a Brass Aganst elképesztően energikus előadásmódja adja, valamennyi szám feszesen, telten és borzasztó energiával szólal meg a hangszereiken át.

Március 3-án újra KultúrKedd!
március 3., kedd 00:00-24:00 Március 3-án újra KultúrKedd!

Kedvezményes jegyek csak egy napig a PORT.hu oldalon.