Koncert

CimbaliBand Advent - Online Támogatói Koncert

CimbaliBand előadó
Online nézhető ONLINE
2020. december 06. (vasárnap) 20:00

A CimbaliBand online adventi koncertjét különleges helyszínen, Nagykarácsonyon, a Postahivatal épületében adja. Ez a koncert egyben támogatói koncert is - a jegy megvásárlásával segíted a zenekart a további alkotásban, és az extra támogatói jegyhez ajándék remaster cd-t is kapsz.


Szeretnénk nektek 2020-ban még egy nagyot muzsikálni, de tudjuk, hogy ez csak online lehetséges! Kérlek támogasd művészetünket azzal, hogy jegyet vásárolsz online adventi koncertünkre!
Jegyárak:
BASIC támogatói jegy: 3000 Ft (Egy fő részére.)
FAMILY támogatói jegy: 5000 Ft ( Ha többen nézitek.)
EXTRA támogatói jegy: 8000 Ft (Ajándék Cimbaliband - Remaster CD lemezzel, amit utólag postázunk! )
Támogatói jegyet csak átutalással tudsz vásárolni, úgy, hogy a feltüntetett ellenértékét átutalod lenti számlaszámunkra! Fontos, hogy a közleménybe írjatok bele: TÁMOGATÁS utána pedig az email címeteket, hogy be tudjunk azonosítani!
Az alábbi számlaszámra várjuk az utalást:
Cimbaliband Magyar Cimbalmos Egyesület
11600006-00000000-78680177
Fontos, hogy a Facebookon is jelöld be, hogy részt veszel az eseményen, hiszen igy még hatékonyabban tudunk majd kommunikálni!
Az online koncert linkjét az esemény előtt fél órával küldjük emailben, és itt Facebook üzenetben, hogy nehogy lemaradjatok róla! Az EXTRA jegyet rendelőknek igyekszünk Karácsonyig elküldeni új Remaster lemezünket!