Koncert

DÁLIA DEBÜT | ZEBRA EATS LION | CAESAR'S BREAD

Gödör
2024. május 15. (szerda) 19:00

Helyszín:

Gödör
1061 Budapest, VI. kerület, Király utca 50

A Dália zenekar első, debütáló koncertje!

19:00 - Kapunyitás
20:00 - Zebra Eats Lion
21:00 - Dália
22:00 - Caesar's Bread

Dália
A Dáliával 2022-ben alakultunk a Kőbányai Zenei Stúdió hallgatóiból. Alapvetően pop-rock vonalon mozgunk, de zenénk átível más stílusokon is. Célunk, hogy minél több emberhez eljuttassuk zenénket, minél több fesztiválon és klubban játszhassunk.
Nemrég jelent meg első számunk, a "Szabad akarok lenni", és jelenleg az első komolyabb videóklipünkön dolgozunk. Dalaink a minden ember által megélt nehéz érzelmi pillanatokról szólnak. Zenénkkel szeretnénk éreztetni, hogy senki sincsen egyedül ezekben a helyzetekben, és szeretnénk segíteni ezeknek az érzelmi nehézségeknek a megélését.


Zebra Eats Lion
Mi vagyunk a budapesti és váci tagokból álló Zebra Eats Lion. A zenekar gyökerei a 2010-es évekre nyúlik vissza, a jelenlegi formáció 2020 óta aktív. Zenénkben a ‘90-es, 2000-es évek rockzenéjéből merítünk leginkább (Supernem, Fish!, Beastie Boys). Magyar nyelvű szövegeink a mindennapi életünkből fakadó frusztrációk és örömök bemutatása egy nagy adag fricskával. Koncertjeink dinamikáját a tagok egyedi színpadi jelenléte illetve énekesünk és szólógitárosunk duója határozza meg.


Caesar's Bread
A Caesar's Bread alternatív funkis indie rákkenrollt játszik. Panelházak, fülledt kisszobák, belváros és Kőbánya. Törvényenkívülinek látszó alakok által viseltes gyeptéglákon fekve kortyolgatott sör, bor és pálinka. Természetes élőhelyünk a fővárosi klubok bioszférája, de megfordultak már a Szigeten, Szombathelyen és Sztálinvárosban is Új dalok, új felállás, háborúk, globális felmelegedés!