Koncert

Deeptronic Vol. 02 - Deep House All Night Long

Peter Makto előadó
Chriss Ronson előadó
CAT Budapest
2020. január 24. (péntek) 23:00
Ár: 2500 Ft

Helyszín:

CAT Budapest
1075 Budapest, VII. kerület, Madách tér 13

"Minden várakozásunkat felülmúlta az első felvonása ennek a sorozatnak. Fantasztikus volt átélni, hogy egész éjjel laza zenékre vidáman lépegetve, úgymond „okosban” mentünk egy nagyot. Egészen más hangulata volt az estnek és mégis hatalmas felszabadultság volt jelen végig. Megyünk tovább, a jelszó még mindig: DEEP HOUSE ALL NIGHT LONG!


Nem egyszerű az ilyen estekre való felkészülés, továbbá a pultban is úgy kell lavírozni a zenékkel, hogy ne billenjen át a party egy már erősebbnek mondható dinamikus menetelésbe.


Éppen ezért egy újabb deep house szakit választottam magam mellé a következő esemény tökéletes zenei kivitelezésére.


Chriss Ronson lesz a társam, aki annak ellenére, hogy minden helyzetben megoldja a feladatát és a zenei trendeknek megfelelően ő is erősebb cuccokat tol manapság, mégis igazi díp ház ínyenc.
Remélem nem nektek és nem itt kell magyarázzam Chriss érzékét a finomabb műfaj iránt.


Nagyon fontos, hogy egy olyan mutatványra készülünk, amit eddig nem csináltunk még. Kérném, hogy ne keverjük ezt az egészet a #régenmindenjobbvolt "Chriss & Dandy" produkciókhoz. Nem a Monitor bulik hangulatát fogjuk idézni. EZ KIMONDOTTAN nem KLASSZIK buli lesz még akkor sem, ha egy sok esetben jól működő klasszikus felállással találkoztok a pultban.


Biztosan zeneileg csemege lesz ez az éjjel is.


Bátran vállaljuk a felelősségét továbbra is annak, hogy valami újszerűt szeretnénk megszoktatni veletek. Egy könnyű minőségi zenei arculatot...


Bőven van idő januárig eldönteni, hogy ott lesztek e vagy sem :) Azt tudom, hogy az első felvonás után, akik ott voltak szinte követelték a folytatást..."