Koncert

Disztópia/Utópia party és adománygyűjtés

Gryllus Ábris előadó
Gosheven előadó
Borsos Lőrinc előadó
Lázár Gábor előadó
Online nézhető ONLINE
2020. április 24. (péntek) 20:00

Ezen a napon indult volna el az OFF-Biennále harmadik kiadása, de terveik szerint csak jövő tavasszal kerül megrendezésre, ezért most rendhagyó bulival jelentkeznek. A Lahmacun Rádióval és fiatal magyar zenészekkel összefogva online jótékonysági bulit szerveznek, hogy a beérkező adományokkal - terveik szerint - 90, vidéki szegregátumban található háztartást segítsenek.


Élőben jelentkezik majd a Lahmacun Rádió stúdiójából
☻ Szabó Gosheven Bálint
☻☻Gryllus Ábris
☻☻☻Borsos Lőrinc
☻☻☻☻Lázár Gábor
Az élő videós közvetítést a Lahmacun Rádió biztosítja az OFF Facebook oldalán! A buli audio only verzióját a rádión hallgathatjátok majd: https://www.lahmacun.hu/


Az OFF-Biennále harmadik kiadása 2020. április 24-én nyílt volna meg, de a jelenlegi tervek szerint csak jövő tavasszal kerül majd megrendezésre. Az OFF és a biennálén szereplő projektek aktualitása a COVID-19 által okozott válsághelyzetben tovább nő, mi pedig nem maradunk szótlanok:


Április 24-én este, a COVID-19 krízis közepén egy rendhagyó eseménnyel jelentkezünk. Erre a napra a nagyszerű Lahmacun rádióval összefogva online bulit szervezünk fiatal magyar zenészek fellépésével, élő közvetítésben. Ez az alkalom nem csak kollektív frusztrációinkat hivatott csökkenteni, mivel a bulizásra az ellenállás egy formájaként is tekintünk. Terveink szerint a virtuális térben közösen, veletek tüntetünk, de ezúttal nem valami ellen, hanem valami reményében! Kitekintünk a jövőbe, és befogadjuk az építő változás lehetőségeit. Ünnepeljük a ránk váró munkát, amit fenntartható rendszerek építésébe forgathatunk! Szembenézünk a mindent felforgató disztópiákkal és utópiákkal, és tárt karokkal fogadjuk őket. Mindeközben otthonról is aktívan cselekszünk: a bulival párhuzamosan az OFF harmadik kiadásán résztvevő PAD Alapítvány segítségével egy négy hetes intenzív gyűjtést indítunk egy olyan vidéki szegregátum javára, ahol sokak számára már most életbe vágóan fontos a segítség. Összesen 90 háztartáson tervezünk segíteni a beérkező adományokkal! Vegyetek egy jelképes jegyet a gyűjtés támogatásának formájában és tartsatok velünk!


 ITT TUDJÁTOK TÁMOGATNI A GYŰJTÉST
https://adjukossze.hu/kampany/kozkamra-1949