Koncert

Dubioza Kolektiv + Bohemian Betyars

Bohemian Betyars előadó
Dubioza Kolektiv előadó
Budapest Park
2021. augusztus 18. (szerda) 18:00
Ár: 5499 Ft, limitált elővét: 4499 Ft, early bird: 3499 Ft, terasz jegyek: 7999 Ft

Helyszín:

Budapest Park
1095 Budapest, IX. kerület, Soroksári út 60.

A 2003-ban Szarajevóban alakult Dubioza Kolektiv messzeföldön híres arról, hogy ahol megjelennek, ott ember lába nem marad mozdulatlan. A bosnyák zenekar a balkáni népzenét vegyíti a legkülönfélébb stílusokkal a hip-hoptól kezdve a punkon át egészen a reggae-ig, mindezt elektronikus zenei elemekkel bolondítva. Már több alkalommal hívták táncra a hazai közönséget, mind klubkoncerten, mind fesztiválok nagyszínpadain. A tavalyi évben jött ki a #fakenews címet viselő új nagylemezük.
Nem meglepő, hogy az ország egyik legbulisabb zsiványai, a Bohemian Betyars csatlakozik be ebbe a hetedhétországra szóló táncos mulatságra. A tavaly tizedik jubileumát ünneplő őrült és fékezhetetlen folk-punk csapat szinte már az egész világot bejárta, most pedig újból a Budapest Park közönségét táncoltatják meg.


Ha korábbi dátumra vásároltál jegyet, az automatikusan érvényes az új időpontra. A további lehetőségekről minden jegyvásárló emailben kap tájékoztatást. Kérdés esetén küld emailt a park@budapestpark.hu címre.


A kormányrendelet alapján az eseményre való belépés kizárólag védettségi igazolvánnyal rendelkező vendégek számára lehetséges!