Koncert

Duna Szimfonikus Zenekar & Fourtissimo Jazz Orchestra: SZIM-FoUr-ZIÓ

Duna Palota
2020. január 23. (csütörtök) 19:00
Ár: 3200 Ft

Helyszín:

Duna Palota
1051 Budapest, V. kerület Zrínyi utca 5.

A hazai zenei paletta meghatározó együtteseinek közös koncertje valódi csemege a klasszikus és a jazz muzsika kedvelőinek, mert a JAZZ az új KLASSZIKUS!


A Príma-díjas, és a VII. Jazzy dalverseny közönségdíjas Fourtissimo Jazz Orchestra különleges koncertre készül. A 25 éves múlttal rendelkező zenekar smooth- és fúziós jazz alkotásai és persze a 2018-as eurovíziós daluk, a "Kisnyuszi a kalapban" is új köntöst kap a méltán elismert Duna Szimfonikus Zenekar közreműködésével.


A saját művek mellett Duke Ellington, The Beatles, vagy a legendás jazz trombitás Maynard Ferguson dalainak eddig sehol sem halott feldolgozása is megszólal a koncerten, utánozhatatlan atmoszférát teremtve.


A Duna Szimfonikus Zenekar 1961 óta a barokk zenétől a 20. századi és a kortárs kompozíciókig felöleli repertoárjában az európai zenetörténet valamennyi stíluskorszakát.
A zenekar a Belváros szívében található patinás Duna Palota rezidens együttese, ahol egy évadban három bérleti sorozattal és bérleten kívüli koncertekkel várja az érdeklődőket. Művészeti vezetője Szklenár Ferenc, vezető karmestere Deák András.


Generációk és stílusok találkozása a Duna Palotában.
Legyenek Önök is részesei az élménynek!