Koncert

Exodikon - Chaosophilia lemezbemutató

Exodikon előadó
Dürer Kert
2024. március 29. (péntek) 19:00
Ár: Super early bird: 2500 Ft, early bird: 3000 Ft, kedvezményes elővétel (március 28. éjfélig): 3500 Ft, anzap és a helyszínen: 4500 Ft

Helyszín:

Dürer Kert
1117 Budapest, XI. kerület, Öböl utca 1

Az Insane Hellride Entertainment és a Dürer Kert bemutatja: "Exodikon - Chaosophilia lemezbemutató"

Az északi dallamvilágot megidéző, de magyar anyanyelvű Exodikon egy új létsíkot nyitott meg, ugyanis elérkeztek karrierjük második nagylemezéhez. A hazai black/death formáció a káosz oltárán hoz áldozatot a Chaosophilia-ra keresztelt nagylemezével. Extrém disszonancia, lüktető gyorsaság, idegig hatoló melódiák és gyászként zuhanó mély témák kerítik hatalmába a hallgatót. Ha erre készen állsz, az új korong sem fog csalódást okozni!

Az 1996 óta aktív Christian Epidemic megkerülhetetlen a hazai extrém metal színtérről. A veterán black/death metal zenekar tavaly új korszakba lépett és visszatért a kómából. Új felállásukkal ezen az estén lépnek fel először Budapesten. Nagy megtiszteltetés részünkről, hogy az este fő különleges vendégeként tudhatjuk őket.


Második különleges vendégünk az estén a Rivers Ablaze! A saját szavaikkal élve experimental progressive blackened death metal-t játszanak, hogy ez mit takar? Nehéz lenne szavakba önteni, így mindenképpen érdemes megtapasztalni - olyan élményre számíthattok, mintha a végtelen univerzumba zuhantatok volna, ahol a blastbeat az idő és a 230 bpm a tér. A különleges zenekar, különleges felállással érkezik hozzánk.
Az estét a mosonmagyaróvári Witchthrone, a No Martyr Collective egyik alapköve nyitja, ami egy nem minden napi jelenség, ugyanis bár inspirációit tekintve egy black metal zenekarról van szó, mégis egy modern, újra gondolt köntösben képviselik mindezt.