Koncert

Freakin' Disco, Lohuma

Freakin' Disco előadó
Bartha Márk előadó
Három Holló Kávéház
2020. február 06. (csütörtök) 23:00
Ár: 2000 Ft, 01:00-től: 1000 Ft, diák, FACT fellépők: 700 Ft

Helyszín:

Három Holló Kávéház
1052 Budapest, V. kerület Piarista köz 1.

23:00-01:00 Freakin' Disco
„A zenéjüktől a két füled közt végtelenné tágul az univerzum, és megérted Einsteint. Megérted, milyen lehet az a száguldás, amikor lelassul az Idő, és ott pulzál a tenyeredben. Tökéletes összjáték.”
(Kárpáti Péter, dramaturg)


„A Freakin’ Disco olyan labirintusba vezet minket, amiből nem akarunk kitalálni. Már nem is kell Ariadné fonala, közeleg a Minotaurusz, hátunk mögött becsukódott az ajtó, és táncolni van kedvünk.”
(Latorczai Balázs, Szimpla kert)


„Zenéjükben keveredik az elektronikus zene precizitása a jazz improvizációkkal. Saját maguk definiálására három szót használnak: jazz, űrzene és techno.”
(Budabeats Records)


01:00-03:00 Lohuma
Bartha Márk egy kísérleti zenei közegből érkezett. Pécsen tanult az elektronikus zenei médiaművész szakon, egyetem után pedig alkalmazott zeneszerzéssel kezdett el foglalkozni és azóta is ez a munkája. Színházi társulatokkal (Stereo Akt, Soharóza), kortárs táncosokkal (Hodworks), filmrendezőkkel dolgozik, ami mellett igyekszik a saját zenei projektjeivel is bindzsizgetni - a Lohuma végülis egy ezek közül a projektek közül, ami gyerekkora hip-hop illetve mindenféle bólogatós zene iránti lelkesedéséből született.