Koncert

Fülesbagoly Tehetségkutató - Budapest 2024

Kobuci Kert
2024. június 09. (vasárnap) 12:00

Helyszín:

Kobuci Kert
1033 Budapest, III. kerület, Fő tér 1

Immáron négy helyszínen, újra itt vannak a Fülesbagoly Tehetségkutatók 

A 2024-es második, budapesti fordulónak a Kobuci kert ad otthont június 9-én. A Fülesbagoly Tehetségkutató az Öröm a zene rendszerében jön létre. A produkciókat a beküldött hanganyagok alapján előzsűrizik, a június 9-i eseményre a legjobbakat hívják be.


JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK
- magyarországi és határon túli magyar együttesek jelentkezhetnek élőzenei, hangszeres produkciókkal
- legyenek saját dalaid
- bármilyen stílusú előadó indulhat: pop, rock, jazz, hiphop, metal, blues, reggae, punk, funky, ska, swing, R&B, country stb.
- nem fogadják el olyan zenekarok jelentkezését, akik az NKA Hangfoglaló Program induló zenekari alprogramjának támogatottjai voltak.


A nevezési díj 10.000 Ft. Ha a debreceni, a budapesti vagy a keszthelyi Fülesbagoly Tehetségkutatóra is jelentkezel, akkor arányaiban kevesebbe kerül. Két tehetségkutatóra a nevezési díj 18.000 Ft, háromra, 24.000 Ft, mind a négyre 28.000 Ft. Minél több helyszínre jelentkezel, annál nagyobb lesz az esélyed bejutni a döntőkbe és tonnányi nyereménnyel hazatérni onnan.


JELENTKEZÉS 
A fenti linken az alábbiakat kell feltölteni:
- biográfia
- fotó
- két dal mp3 formátumban
- dalszövegek a feltöltött dalokhoz
- a zenekarvezető kontaktjai (név, telefonszám, mailcím)
- a nevezési díj befizetését igazoló dokumentum (print screen/képernyőfotó a banki kivonatról)
- a befizető – akár magánszemély, akár vállalkozás – adószáma. (A befizetést igazoló dokumentumhoz szükséges. A dokumentumot az alapítvány bocsátja ki.)
- A nevezési díjat a Fülesbagoly Alapítvány számlaszámára küldd el: Unicredit Bank 10918001-00000097-60500014 . A megjegyzésbe írd bele az együttes/előadó nevét és azt, hogy „alapítványi támogatás”.


JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ
2024 május 26. éjfél
Ha beválogattak a budapesti döntőbe, 15 perces koncertet kell adnod. A színpadon közös backline lesz, amiről a szervezők gondoskodnak.