Koncert

Halloween in Muggle Town! Back to Youth!

Akvárium Klub (NagyHall)
2024. október 26. (szombat) 23:00 - 2024. október 27. (vasárnap) 05:00

Helyszín:

Akvárium Klub (NagyHall)
1051 Budapest, V. kerület, Erzsébet tér 12

Áh, a zene… – szólt a szemét törölgetve. – Varázslatosabb bármely mágiánál. (Albus Dumbledore) 


Figyelem varázslótanoncok! Figyelem muglik! A baglyok remek híreket hoztak! Villodzó fények tükröződnek a vízben, ködfelhők kísértetiesen szállingóznak a Duna partja felett, az órák hátrafelé futnak, a terem közepén gyertyák lebegnek, varázslókat és boszorkányokat észleltek Budapest szívében! Sejteni lehet, hogy Hermionéék és Potterék egy Mugli városban tervezik a hírhedt Halloweeni bulijukat! Pontosabban az Akvárium Nagytermében!


Viszont erről az estéről tudomást szerzett az, Akit nem nevezünk nevén és most új halálfalókat gyűjtött magaköré, vámpírok, zombik és vérfarkasok! 
Így aztán, minden bulizni vágyó muglira és a varázslóra szükségünk lesz a tánctéren! Hisz tudjuk, Hermionénak mindig van egy terve! A zene erejével megtörhetjük a sötét varázslatot, és megmenthetjük a mugli világot! 


Szerencsére még időben el tudtuk hívni Troyt és Gabriellát. Más univerzumokból olyan régi szövetségesek is jönnek, mint Hannah Montana, Timon, Elsa, Olaf, Shrek, Pumba és sokan mások!


A sötét mágia ellen annyi kell, hogy összegyűlünk Budapesten az Akvárium Klub nagy termében és együtt táncolunk FIATALSÁGUNK legikonikusabb zenéire! Ünnepeld velünk minden idők legvarázslatosabb halloweeni ünnepét és akadályozzuk meg, hogy sötétségbe borítsák világunkat!