Koncert

Hardstyle Revolution w/ Aftershock (Art of Creation - NL)

Analog Music Hall
2023. október 22. (vasárnap) 23:00

Helyszín:

Analog Music Hall
1116 Budapest, XI. kerület, Kondorfa utca 6-8.

Készülj fel a bulira: Az Analog csapata egyesíti erőit a népszerű holland DJ Aftershockkal egy felejthetetlen éjszakáért az Analog Music Hall-ban!
Örömmel jelentik be, hogy Wesley Fanger, ismertebb nevén Aftershock, 2023 október 22-én csatlakozik hozzájuk egy vibráló zenével, lélekemelő ütemekkel és felejthetetlen emlékekkel teli estére.

Aftershock egy nagyra becsült holland zenész, DJ, dalszerző és producer, aki a stílusával különleges helyet vívott ki magának a rajongók szívében szerte a világon. Zenéjében erőteljesen ötvöződik a hajtó energia és a nyers érzelmek, ezzel olyan egyedi hangzást teremtve, amely kiemelkedik a hardstyle műfajából. Hihetetlen tehetségével és a zene iránti tagadhatatlan szenvedélyével Aftershock olyan művészként szerzett magának nevet, aki feszegeti a lehetséges határait a saját területén.

Aftershock 2021-ben csatlakozott a Headhunterz és Wildstylez által fémjelzett Art of Creation kiadóhoz és azóta sikert sikerre halmoz, olyan felvételekkel, mint a Rocking With The Best vagy éppen a Rise Of The Machines.

A várva várt eseményre 2023. október 22-én kerül sor, és az Analog Music Hall ad otthont. Az Aftershock zenéjének rajongói számíthatnak arra, hogy rendkívüli hangzásvilágú utazásra indulnak, és a legfrissebb és leginnovatívabb ütemekre táncolhatják végig az éjszakát.