Koncert

Hollywood Vampires

Decadancer előadó
Alice Cooper előadó
Johnny Depp előadó
Joe Perry előadó
Tommy Henriksen előadó
Papp László Budapest Sportaréna
2023. július 18. (kedd) 20:00

Helyszín:

Papp László Budapest Sportaréna
1143 Budapest, XIV. kerület, Stefánia út 2.

Km.: Alice Cooper, Johnny Depp, Joe Perryés Tommy Henriksen


"Angyalok" is lesznek a vámpírok előtt, ugyanis magyar előzenekar lép fel a Hollywood Vampires koncert előtt. A Decadancer zenekar tagjai, Ficzkó András, Mátyás Attila, Fűzfa (Pocky) Zoltán és Gerő Balázs, hosszú zenei múltra és tapasztalatra tekintenek vissza a zeneiparban. Az összetartó barátság és a közös zenei vágy hajtotta őket a DECADANCER létrehozására. Szenvedéllyel és elkötelezettséggel alkotnak egyedi zenei stílusban, amit a Hollywood Vampires koncert előtt hallhat a közönség.


Kirobbanó, eget-földet rengető show-val érkezik Budapestre a Hollywood Vampires 2023. július 18.-án a Sportarénába.


„A világ legjobb bárzenekarának” nevezett amerikai szupercsapat, a legnagyobb ikonikus sztárokból és rocklegendákból áll: Alice Cooper, Johnny Depp, az Aerosmith’s-ből Joe Perry-és Tommy Henriksen gitáros.


Július 5-én nyitják meg 2023-as brit turnéjukat a Yorkshire-i tengerparton – az Egyesült Királyság legnagyobb, erre a célra épített szabadtéri koncertarénájában, majd pár nap múlva Budapesten adják elő fergeteges, észbontó koncertjüket.


A „Rise” című stúdió albumukon „véresen komoly” lázadó muzsikájukkal tisztelegnek a zeneirodalom nagy hősei és saját zenei anyagaik előtt. A járvány miatt 2020-ra tervezett turnéjukat el kellett halasztaniuk, de amint lehetőség nyílt ismét elkezdtek közösen zenélni. A banda nagy rajongója a klasszikus brit rock’n’rollnak. The Who, Led Zeppelin, David Bowie, Motörhead és egyéb zenei ínyencségekkel fűszerezik meg a repertoárt.