Koncert

Katka debüt ⏐ Unmute debüt ⏐ hipnózia ⏐ Astorias

Gödör
2024. október 24. (csütörtök) 19:00
Ár: 2500 Ft, elővétel: 2000 Ft

Helyszín:

Gödör
1061 Budapest, VI. kerület, Király utca 50

Lineup:
19:00-19:40 - Unmute
20:00-21:00 - hipnózia
21:30-22:30 - Katka
22:45-23:45 - Astorias


Unmute
Egyszemélyes zenei projekt, ahol minden összetevő - szövegek, zene, keverés, vizualitás - a DIY (do-it-yourself) jegyében készül. Az Unmute alapvetően elektronikus alapokra épülő zenéjét a metál és a modern rap hatásai egészítik ki. Ezekre épülnek a rendkívül direkt és közvetlen szövegek, amik a belső szorongásoktól kezdve az modern irodai lét abszurditásáig bezárólag mindennel és bármivel foglalkoznak.


hipnózia
csupa kisbetűvel - és nem hipnózis! Négyen muzsikálunk együtt, egymásért, és annak, aki szereti! Szeretünk a színpadon lenni, és önfeledt bulikat csapni, egyszerűen - szabadnak lenni. Stílusunk az alter és poprock, de nyitottak vagyunk, így nem titok, hogy népies nótát is húzunk! Koncerteinken nem árt egy fröccs a kézbe és mindenképp kapd elő a legőrültebb Éned! Ott tali, csaó!


Katka
Hogy kik vagyunk mi? Egy három tagból álló elektronikus alternatív depipoprock zenekar. Pontos stílust nem tudunk meghatározni, mert zenéinkben jelentkeznek a popos, rockos, néhol metálos, hiphopos elemek, mindezek az alternatív, sokszor melankólikus, már-már depresszív és szókimondó szövegekkel és az elektronikával párosítva. Ez lesz a debütáló koncertünk, és az a tervünk, hogy felrobbantjuk a színpadot. Persze ehhez ti is kelletek. Gyertek, és bulizzunk egy hatalmasat!


ASTORIAS
Tudtad, hogy az Astoria az Astoria Szálló-ról kapta a nevét, ahol rendszeres vendég volt Krúdy Gyula? Azért kedvelte a szállót, mert a takarító csak későn járt és igen halkan takarított. Így nem keltette fel, mikor másnaposan egyik depressziós álmából a másikba zuhant. És, hogy őszinték legyünk mindannyiunkban van egy másnapos depressziós Krúdy, aki nem akarja, hogy hajnalban bejöjjenek a szobájába hangosan takarítani. A 2021-ben alakult Astorias elhozza az igazi Krúdy élményt! A budapesti undergroundból eredő zenekar több zenei stílust keverve ( grunge, indie, alter-metal) tesz róla, hogy hajnalban egyetlen csörömpölő lelket se kívánj a szobádba.