Koncert

Kies lemezbemutató, Blackout Problems (DE)

KIES előadó
A38 Hajó (Koncertterem)
2020. február 28. (péntek) 20:00
Ár: 2500 Ft, elővét: 2000 Ft

Helyszín:

A38 Hajó (Koncertterem)
1113 Budapest, XI. kerület, Henryk Sławik rakpart Petőfi-híd budai hídfő

A KIES iskolapéldája lehetne a "nincs megállás" attitűdnek: 2015-os alakulásuk óta már két albumot adtak ki és többször végigturnézták az országot. Továbbra sem hagyják pihenni egyre duzzadó táborukat: 2020 elején érkezik a harmadik nagylemezük, amelyet az A38 Hajó Koncerttermében mutatnak be a müncheni Blackout Problems társaságában. Az önmagát dark popként definiáló, szintén kétlemezes formáció már olyan fesztiválok színpadán bizonyított, mint a Rock am Ring, a Rock im Park és (a) The Great Escape. Európa számos klubját is bejárták már előzenekarként - mostanra kérdés nélkül készen állnak rá, hogy co-headlinerként mozgassák meg a Hajót.


A Kies 2015-ben alakult, azóta túl vannak számos koncerten és turnén, olyan zenekarok társaságában, mint a Fish! vagy a Depresszió.
Kihoztak egy EP-t (Ez még csak a kezdet), egy nagylemezt (Kaland az élet), számos videóklipet, valamint most októberben debütál második nagylemezük a '2017' .


A srácok jelölve voltak a 2017-es Fonogram dj 'Az év felfedezettje' kategóriájában, és felléptek számos nyári fesztiválon is.


A zenekar egy igazán életigenlő energia bomba élőben, ezért mindenképp érdemes csekkolni Őket a koncerteken.