Koncert

Lakatos Róbert és a RÉV

Elmarad
Rév zenekar előadó
Lakatos Róbert felelős szerkesztő
Fonó Budai Zeneház
2020. november 07. (szombat) 20:00

Helyszín:

Fonó Budai Zeneház
1116 Budapest, XI. kerület, Sztregova utca 3.

Sajnálattal értesítünk mindenkit, hogy a kedd esti járványügyi, szigorító bejelentés értelmében, a nézők és a művészek biztonsága érdekében a koncert elmarad!


Lakatos Róbert, a sokoldalú, Felvidéki születésű brácsaművész és zeneszerző nevéhez számos meghatározó formáció kapcsolódik, így a Rendhagyó Prímástalálkozó és az Esszencia “népzenei supergroup” is. Zeneszerzőként is rendkívül aktív: több neves színházi és táncos produkciónak, így a Nemzeti Színház Körhinta c. előadásának és a Fitos Dezső Társulatnak, valamint számos zenekarnak, például a Csík zenekarnak szerzett zenét. A RÉVETEG című album ismét egy kiemelkedő mérföldkő munkásságában.


“Korábbi színházi munkákból inspirálódva alkottuk meg öt év után a Rév zenekar negyedik lemezét. Hallhatók rajta olyan dallamok, amelyek a Nemzeti Színház Körhinta és a Fitos Dezső Társulat Pisztráng című darabjaiban csendültek fel, ezek mindegyikét természetesen a Rév zenekar arculatához illesztettük.


Reméljük, hogy muzsikánk, ez a zenei sokszínűség, megszólít minden olyan embert szerte a világon, aki szereti a szívből jövő zenét.”