Koncert

Lara Fabian

Lara Fabian előadó
MVM Dome
2024. április 30. (kedd) 20:00

Helyszín:

MVM Dome
1098 Budapest, IX. kerület, Üllői út 131

A Koncertpromo és az Art&Culture, a BPM Group közreműködésével, büszkén jelenti be, hogy Lara Fabian, a világhírű énekesnő, 2024. április 30-án egy különleges koncertet ad az MVM Dome-ban, Budapest szívében. Az esemény része Lara Fabian "Je T’aime" turnéjának, amely világszerte elbűvöli a közönséget.


Horváth Roland, a Koncertpromo tulajdonosa és ügyvezetője, így nyilatkozott a koncertről: "Rendkívül örülünk, hogy utolsó pillanatban sikerült bekerülnünk Lara Fabian turnéjába. Ez a koncert nem csak egy zenei esemény, hanem egy igazi kulturális élmény lesz mindannyiunk számára, mi pedig nagyon büszkék vagyunk arra, hogy másodjára hozhatjuk Magyarországra."


Lara Fabian nemzetközi szinten ünnepelt Belga-kanadai származású művész, aki túlmutat egy tipikus popénekesnő határain. Sokoldalú tehetsége révén hódította meg a világot, több mint 20 millió eladott albummal büszkélkedhet. Az élet és a zene szeretetét több nyelven – köztük olaszul, franciául, angolul és spanyolul – énekli el, amelyek közvetítik bensőséges érzéseit és üzeneteit. Lara inspiráló pályafutása során elnyert több tucat díj és jelölés, valamint különféle világturnék tükrözik zenei sokszínűségét és tartós hatását a popkultúrában.


Ne maradjon le erről a különleges alkalomról, ahol Lara Fabian élőben adja elő klasszikus szerzeményeit, és ahol minden egyes hangjegy mély érzelmekkel rezonál.