Koncert

LFZE Open Jam: Lakatos László Trio

Budapest Jazz Club
2024. június 11. (kedd) 22:30
Ingyenes

Helyszín:

Budapest Jazz Club
1136 Budapest, XIII. kerület, Hollán Ernő utca 7.

"Minden kedd este a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem fiataljai várják a spontán örömzenélés izgalmait kereső közönséget és a játékba bekapcsolódni vágyó zenészeket a Budapest Jazz Clubba. Hétről-hétre más és más tehetséges LFZE hallgatókból álló formáció garantálja a felhőtlen szórakozással fűszerezett igényes jazz zenét és a változatos, improvizatív hétindító esteket!

Az LFZE-s formációk jellemzően a legújabb generáció tagjaiból, 18 év körüli fiatalokból állnak, akiknek többsége a Bartók Béla Zeneművészeti Szakközépiskola, ismertebb nevén, Bartók Konzi elvégzése után jelentkezik az LFZE-re. Ahogyan ezt a konzi fél évi és év végi bemutatóinak alkalmával is tapasztalható, a közönség sorai között jelentős számban jelennek meg a zenekari tagok barátai, családtagjai, így ezeken a koncerteken a legszélesebb korosztállyal és családias hangulattal találkozhatunk.

Az LFZE Open Jam Plus projektre jelentkező határontúli zenészek jelentkezését az info@bjc.hu címen fogadjuk.

A szállás- és útiköltség elszámolásának módjáról, illetve a Jam-eken való részvétel további részleteiről e-mailben küldünk tájékoztatást." (Budapest Jazz Club)