Koncert

Lick The Click! Sunburst 10th Season Opening

ISU előadó
Crimson előadó
Chrom előadó
A38 Hajó (Orrterasz)
2020. augusztus 01. (szombat) 16:00
Ingyenes

Helyszín:

A38 Hajó (Orrterasz)
1113 Budapest, XI. kerület, Henryk Sławik rakpart Petőfi-híd budai hídfő

A Lick the Click! trió rendszeresen jelentkező rendszertelen klubNapja. A város első teljes értékű nappali tánc „estje”, ami végre se nem after, se nem before. Ebéd utáni lazulás a Dunán. Bólogatós, kézfelrakós, mosolygós zenék, remek italok egészen naplementéig.


Kedves Barátaink!


Amiről már majdnem lemondtunk, végül egész elviselhető csúszással megvalósul: elindul a Lick the Click! Sunburst tizedik szezonja! Sejthetitek, nem egészen így terveztünk még a tél végén,és a bizonytalanságot csak egyre erősítő tényezők mellett egyre kevésbé gondoltuk, hogy bármi összejöhet abból, amit megálmodtunk. Az aktuális helyzetben viszont mérhetetlenül örülünk annak, hogy legalább az megtörténni látszik, hogy barátságos létszámban és légkörben, a nyár nagyobb részében még együtt tölthetjük a szombat délutánokat. Már nagyon várjuk, hogy lássunk benneteket és szabadjára engedjük kedvenc lemezeinket az Orrteraszon!
Kérünk benneteket, hogy vegyétek figyelembe, hogy a limitált férőhely, az A38 Hajó házirendje és a józan ész diktálta korlátok is értetek, értünk vannak, és idén fokozottan érvényesek. Köszönjük, ha partenerek vagytok ebben.