Koncert

Luxfunk Radio Funky Party @Symbol Budapest

Symbol Budapest
2024. február 17. (szombat) 21:00
Ár: 7000 Ft, elővétel: 4000 Ft

Helyszín:

Symbol Budapest
1036 Budapest, III. kerület, Bécsi út 56.

2024-ben is folytatódik a Luxfunk Radio Funky Party-sorozata: február 17-én a Luxfunk Party-n Big Mo és DJ Hangya, a warmupban pedig DJ LLeo tekeri a Funky-t.


Ismét egy klasszikus Funky bulit hoznak össze, sok dallammal, sok hangszerrel, rengeteg libabőrrel és a már szinte “védjegyünkké” váló villogó táncparkettel.
Hogy mit kínálnak? Egyedi élményt. Egy oázist, amire nagy szükség van napjainkban. Vegyél részt velünk egy olyan bulin, amin mindig mindenkinek jó kedve van! Ahol mindenki egyenlő: az új arcok és a régiek között nincs különbség. Ahol a közös nevező, a zene – a Funky – köt össze egy őszintén vidám közösséget. Engedd ki a gőzt a Luxfunk Party-n!


A Luxfunk Radio Funky Party-sorozatán a Funky-rajongók a ’70-es és ’80-as évek legnagyobb zenéire, valamint a ’90-es és 2000-es évek old school hip-hop/r’n’b kedvenceire bulizhatnak!


Ezen az éjszakán a Luxfunk lemezlovas csapatából egyik régi motoros, a vinyl lemezeket szenvedélyesen gyűjtő és forgató Big Mo lesz az egyik DJ, mellette a csapatunkat szintén a kezdetektől építő-támogató DJ Hangya emeli az est fényét. A warmup session-t szintén a Luxfunk csapatából Dj LLeo rakja, aki friss még nálunk, a Blackmixben néhányszor már hatalmasat játszott, de Luxfunk Radio Funky Party-n most találkozhatunk vele először. DJ LLeo mellett élő szaxofon fűszerezi majd a hangolódást, a rézfúvóst Bálint Gergely bűvöli majd.
Kapunyitás: 21:00 óra