Koncert

Marcello's Mystical Mind ■ Skore ■ Solidity

Skore előadó
Solidity előadó
Analog Music Hall
2020. október 02. (péntek) 19:00

Helyszín:

Analog Music Hall
1116 Budapest, XI. kerület, Kondorfa utca 6-8.

A Skore progresszív metalban utazó, fiatal, szegedi banda. Energiájuk magával ragadó, zenéjük minden korlátot szétfeszítő. Szeretnek stúdiózni, de a színpad az igazi otthonuk. Előadásmódjuk lehengerlő, feszes tempót diktálnak, amivel garantáltan megalapozzák az estét.


A Solidity zenéje egy laboratóriumi ear-gazmus életképes mutánsaként a progresszív elemekkel tűzdelt thrash metál, a melodeath, és a US power DNS-einek progos felütésekkel nemesített gyermeke. A legjobb nevelést kapta, még egészen kicsi korában megismertették a hörgésekkel, karcos torokhangokkal, serdülőkora óta azonban az éneklős refrén a mindene.


A Marcello's Mystical Mind nem matekmetal, de a progresszivitáson túlmutató, különleges atmoszférájú zene, amit az MMM 2010 óta bemutat. Folyamatosan megújuló, identitásához mégis hű banda, akik a sokféleségben nem elvesznek, hanem kiteljesednek. Ahogy ők fogalmaznak: „Esetünkben a zene és a szöveg együtt ültetik érzelmi és érzéki hullámvasútra a hallgatót.” Dalaik az ember belső világáról, pszichikai állapotáról, valósághoz való viszonyáról szólnak.