Koncert

Nessi Gomes Live in Budapest

Nessi Gomes előadó
Rumbach utcai Zsinagóga
2023. március 21. (kedd) 19:30

Helyszín:

Rumbach utcai Zsinagóga
1075 Budapest, VII. kerület, Rumbach Sebestyén utca 11-13.

Gyere és élvezd az énekes és dalszerző, Nessi Gomes hihetetlen hangját és tehetségét egy meghitt koncerten, Európa egyik legszebb zsinagógájában, a Rumbach Zsinagógában! Hatalmas megtiszteltetés számunkra, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy megoszthatjuk veletek ezt a különleges eseményt.


Az énekhangban benne rejlik az egész addigi élettapasztalatunk, tudati szintünk, érzelmeink, megértéseink, életünk kincsei, létünk esszenciája. Nessi koncertjein ez nagyon nagy erővel tud hatni a közönségére, ebben rejlik egyre nagyobb népszerűsége és ajándéka számunkra. Érezhető a tisztelete és a szeretete a közönség felé. Ennek az odaadásnak nagy ereje van, ez az ő felajánlása, melytől koncertjei és workshopjai szertartássá válnak, mely valódi lehetőséget teremt a belső transzformációra, a lélek gyógyulására.


Nessi Gomes a Best of British Unsigned Female 2016 díj győztese. Az angol-portugál zenész, ritka és egyedi szépségű dalszerző és költő. A Guernsey kis szigetén született. Gomes etnikai hovatartozásának mindkét oldaláról származó hatásokat ötvözi. A hagyományos, érzelmes és „az életnél nagyobb” fado népzene esszenciája és a kortárs brit inspiráció keveredik művészetében.


Debütáló albuma, a Diamonds & Demons igényesen kidolgozott, különleges hangulatú és gazdag textúrájú avantgárd balladák sorozata. A fény, a mélység, a remény és az igazság hiteles és szívből jövő keresése. Az elmúlt 6 évben 30 országban játszott, köztük jelentős európai fesztiválokon, észak-amerikai és ausztráliai turnékon.