Koncert

Next Level pres.: APASHE - ANTAGONIST TOUR w/ LIVE BRASS ORCHESTRA

APASHE előadó
Barba Negra (Red Stage)
2024. február 24. (szombat) 18:00

Helyszín:

Barba Negra (Red Stage)
1211 Budapest, Szállító utca 3

Apashe világkörüli turnéja részeként egy különleges esemény keretein belül érkezik Magyarországra és egy korábban még itthon nem látott élő zenekaros felállásban lép színpadra február 24-én a Barba Negrában.

Teljes rézfúvós szekcióval, beleértve a trombitákat, harsonákat és kürtöket, valamint egy ritmusszekciót dobokkal és ütőhangszerekkel, Apashe élő rézfúvós zenekara egyedülálló és magával ragadó élményt nyújt a közönség számára. A hagyományos hangszerelést kortárs elektronikai elemekkel ötvözve az együttes képes feszegetni a megszokott élő előadások határait.

Apashe élő fúvószenekara fellépett a világ legnagyobb színpadain, köztük a Bataclan klubban és a Lollapalooza fesztiválon is. Nagy energiájú előadásaik és lenyűgöző látványviláguk elbűvölte a közönséget szerte a világon, így óriási hírnevet szereztek az együttesnek az elmúlt 2 évben.
Az élő Brass Ensemble-el végzett munkája mellett Apashe számos nagysikerű albumot és kislemezt adott ki korábban, köztük a „Renaissance” című nagylemezét, amelyen olyan előadókkal dolgozott együtt, mint Tech N9ne, Wasiu vagy Geoffroy.

Élő Brass Ensemble együttesével és az elektronikus zene innovatív megközelítésével Apashe igazi úttörő az élő zenekarok világában, és februári koncertje kihagyhatatlan minden elektronikus és klasszikus zenekedvelő számára.