Koncert

Next Level pres.: BORGORE

Barba Negra (Red Stage)
2024. április 20. (szombat) 18:00 - 2024. április 21. (vasárnap) 04:00

Helyszín:

Barba Negra (Red Stage)
1211 Budapest, Szállító utca 3

Az immár 33 éves Asaf Borger vagyis BORGORE kapcsolata Magyarországgal nagyon különleges, és nagyon messzire nyúlik vissza, hiszen egyik első fellépése éppen Budapesten volt majdnem 15 évvel ezelőtt.

BORGORE azóta nagy utat járt be, Los Angelesbe költözött, fellépett a világ legnagyobb színpadain, de a sors úgy hozta, hogy egy magyar lányt vett feleségül, és nemrégiben megszületett félig magyar gyermeke is.
BORGORE karrierje során olyan világsztárokkal dolgozott együtt, mint Miley Cyrus, G-Eazy, Gucci Mane, vagy Wacka Flocka Flame. Nem áll távol tőle az EDM, a house, a riddim, a trap és a dubstep sem. Egy igazi headliner, aki már sokszor bizonyította, hogy ha színpadra áll, akkor ott kő kövön nem marad.

Legutóbbi teltházas fellépése után másfél évvel tér vissza Budapestre, ezúttal a Barba Negra nagyszínpadára, ahol eddigi legnagyobb szabású fellépését prezentálja 2024 április 20-án szombaton! Mellette a minőségi hazai szupportot a Dublic ikrek, B'Andre, Skrude, Schomey és Tritxn biztosítják.

Egy szó mint száz, egy felejthetetlen estének nézhettek elébe.
FYI: A mainstage 22:00 óráig tart, utána afterparty reggel 04:00-ig.