Koncert

Online Hangtálas Meditáció - Elengedés és rugalmasság

ONLINE
2020. október 24. (szombat) 18:00
Ár: 2000 Ft

Helyszín:

ONLINE
1000 Budapest, Világháló

A hangtálak varázslatos hangjainak hallgatását és befogadását megfűszerezzük vizualizációval, pozitív érzelmek - energiák - gondolatok befogadásával, amely vezetett meditációhoz a ThetaHealing, a kineziológia és a Tiszta Tudatosság eszközeit használjuk.

A meditáció fő témája az elengedés és a rugalmasság. Lásd meg, értsd meg, és engedd el, amire már nincs szükséged, ami már teher. Légy nyitott az újra, akár a teljesen másra. Rugalmasan, végig tudatosítva, hogy a valódi stabilitás és biztonság benned van.


A hangtálak által keltett rezgések segítenek a meditációhoz szükséges théta állapotba való eljutáshoz, az alvás és az ébrenlét határán épülnek be a legjobban a tudatalattinkba a pozitív programozó mondatok, ilyenkor a legaktívabbak a belső folyamatok.

Ha szeretnél többet megtudni önmagadról, ha szeretnél fejlődni vagy egyszerűen csak elvarázsolnak a hangtálak hangjai, várunk nagy szeretettel!
A programot tartják: Bodor Eszter, ThetaHealing oktató és konzulens, kineziológus, valamint Kovács Melitta, hangtálterapeuta.
Az esemény időtartama: kb. 1 óra.
A részvételi díj: 2000 Ft

Részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.
A regisztráció menete: a részvételi szándék jelzése a Mandalaligetnek küldött fb-üzenetben és a részvételi díj átutalása.

Utalási infók: Mandalaliget Kft. 64800028-12030509, a közleményben feltüntetve a neved és hangtálas meditáció 1024.
Számlaigény esetén a regisztrációs üzenetben küldd el a számlázáshoz szükséges adatokat is.

Az élő videót a regisztrált tagok NEM az eseménynél, hanem egy külön fb-csoportban hallgathatják, s az eseményt követően még egy hétig újból és újból meghallgatható/visszanézhető.